From:††† Paul Andrew Mitchell <supremelawfirm@gmail.com>

Date:††† Jul 19, 2007 8:05 PM

Subject: Paul Andrew Mitchell Answers 12 questions

†††††††† posed by Leaders and Families for 911 Truth

 

 

Authorís Clarification:

 

The following questions were posted at www.911truth.org, evidently without any attempt to answer them.The Supreme Law Firm provides the following answers, based upon our pro bono verbal agreement to provide the U.S. Coast Guard with 9/11 research and follow-up.We apologize for any misunderstandings that may have been caused by the first edition of this document:

 

 

1.Why were standard operating procedures for dealing with hijacked airliners not followed that day?

 

Answer:On May 31, 2001, Donald Rumsfeld signed a sweeping change in those SOP which, among other things, required his prior authorization before fighter interceptors could be scrambled.

 

 

2.Why were the extensive missile batteries and air defenses reportedly deployed around the Pentagon not activated during the attack?

 

Answer:The attack jet was a modified military aircraft with a "friendly" transponder beacon, which Pentagon anti-aircraft systems were programmed to ignore, as opposed to a "foe" beacon which those systems were correctly programmed to shoot down.

 

 

3.Why did the Secret Service allow Bush to complete his elementary school visit, apparently unconcerned about his safety or that of the schoolchildren?

 

Answer:Because they knew that Bush, Andrew Card, the school children, the school teacher, and the Secret Service themselves were completely safe, and not targets.

 

 

4.Why hasn't a single person been fired, penalized, or reprimanded for the gross incompetence we witnessed that day?

 

Answer:Because 9/11 was an "inside job" orchestrated by traitors inside the Pentagon, assisted by the Israeli secret police and the Central Intelligence Agency.Those guilty parties were not incompetent, but enormously successful at executing the most sophisticated counter-intelligence operation in the history of the world.We strongly suspect that the hijackers of AA11 and UA175 returned to heroes' welcomes in Tel Aviv, or Jerusalem.Those 2 planes did not crash into the World Trade Center towers.

 

 

5.Why haven't authorities in the U.S. and abroad published the results of multiple investigations into trading that strongly suggested foreknowledge of specific details of the 9/11 attacks, resulting in tens of millions of dollars of traceable gains?

 

Answer:By "following the money" those results will immediately implicate principals of the homicide conspiracy and murder racket that continues, to this day, to protect those principals.For example, look at the insurance payouts that a jury awarded to the WTC lease holder, who admitted that he authorized the FDNY to "pull it" i.e. demolish WTC Building 7 which was not hit by any aircraft.That lease holder is presently under investigation on suspicion of arson (at least).

 

 

6.Why has Sibel Edmonds, a former FBI translator who claims to have knowledge of advance warnings, been publicly silenced with a gag order requested by Attorney General Ashcroft and granted by a Bush-appointed judge?

 

Answer:Sibel Edmonds was a skilled FBI translator who implicated Turkish transactions in the extensive advance planning that was necessary to execute 9/11;the White House later attempted to plant VX binary nerve gas in Iraq, using an operation that originated in Turkey, which is a major transit point for black-market narcotics shipments and related transactions involving money laundering via corrupt world bankers.

 

 

7.How could Flight 77, which reportedly hit the Pentagon, have flown back towards Washington D.C. for 40 minutes without being detected by the FAA's radar or the even superior radar possessed by the US military?

 

Answer:Richard Cheney had issued orders which prohibited the incoming jet from being shot down before it reached the Pentagon.A Boeing 757 did not hit the Pentagon, however;the NTSB Flight Data Recorder data indicates that a 757 flew over the Pentagon and most probably landed at National.DOJ subsequently admitted that Dulles and National airports had been infiltrated with 94 spies prior to 9/11.

 

 

8.How were the FBI and CIA able to release the names and photos of the alleged hijackers within hours, as well as to visit houses, restaurants, and flight schools they were known to frequent?

 

Answer:Those names were chosen prior to 9/11, by way of a "false flag" deception intended to convince the American People that the real hijackers were Arabs who "hate our freedoms".Several of those alleged Arab "hijackers" turned up alive the following day, however.Their several passports were most probably stolen, in order to implicate those same Arab men.

 

 

9.What happened to the over 20 documented warnings given our government by 14 foreign intelligence agencies or heads of state?

 

Answer:They were mostly ignored and/or used to perpetrate a propaganda campaign intended to make it appear that 9/11 was actually executed by 19 agents of Osama bin Laden, using cell phones from their caves in Afghanistan.As such, the federal government's "explanation" is actually the most ridiculous conspiracy theory that anyone could possibly ever fabricate to explain what actually happened on 911.

 

 

10.Why did the Bush administration cover up the fact that the head of the Pakistani intelligence agency was in Washington the week of 9/11 and reportedly had $100,000 wired to Mohamed Atta, considered the ringleader of the hijackers?

 

Answer:By following the money, such payments would necessarily lead directly to the principals who financed the entire operation, e.g. Mossad, CIA, and their co-conspirators in the Pentagon, including of course at least 94 paid spies who had previously infiltrated the ground crews at Dulles and National airports by violating immigration laws and falsifying Social Security applications.

 

 

11.Why did the 911 Commission fail to address most of the questions posed by the families of the victims, in addition to almost all of the questions posed here?

 

Answer:Again, addressing most of the questions posed by those families would implicate numerous principals and accessories in a premeditated conspiracy to commit treason, murder and murder-for-hire.Both crimes are punishable by death or very long prison terms.

 

 

12.Why was Philip Zelikow chosen to be the Executive Director of the ostensibly independent 911 Commission although he had co-authored a book with Condoleezza Rice?

 

Answer:Just like the Warren Commission which was assembled to "solve" the JFK assassination, Zelikow's 9/11 Commission had no intentions of solving the many thousands of crimes that were committed prior, during and after 9/11.Their "mission" was to conceal and obfuscate as much of the evidence as possible, in order to sustain the obviously ridiculous explanation fabricated and stubbornly maintained by the White House.

 

 

For further evidence, please see:

 

http://www.supremelaw.org/cc/gwbush/vcc.htm

(see all attached Exhibits)

 

http://www.supremelaw.org/cc/mariani/notice.intent.htm

(see all attached Exhibits)

 

 

Sincerely yours,

/s/ Paul Andrew Mitchell, B.A., M.S.

Private Attorney General, Criminal Investigator and Federal Witness:

18 U.S.C. 1510, 1512-13, 1964(a)

http://www.supremelaw.org/decs/agency/private.attorney.general.htm

http://www.supremelaw.org/index.htm

http://www.supremelaw.org/support.policy.htm

http://www.supremelaw.org/guidelines.htm

 

All Rights Reserved without Prejudice